Blog

Blog

Graag een stukje taart na het kerstdiner!!!

De eindejaarsfeesten staan voor de deur en je bent bezig met het uitzoeken van je menu. Je weet al welke gerechten je gaat serveren, maar wat kiezen als dessert? Chocolademousse, tiramisu of kies je voor een stukje taart 🍰 🍰 🍰 na het kerstdiner? Geen taart? Ben je bang dat dit te zwaar op de maag ligt na zo’n uitgebreid diner? Gelijk heb je, maar NIET met de Kerstdesserts van D’taarte.


>> Lees verder ...

Voedselintolerant?
D’taarte bakt voor jou, speciaal

Steeds meer klanten vragen mij naar taarten die zij of hun kinderen ook kunnen eten. Met andere woorden, taarten die geschikt zijn voor mensen met allergieën en voedingsintoleranties. Deze aangelegenheden zie je de laatste jaren helaas bij meer mensen verschijnen. Ik wil natuurlijk iedereen laten meegenieten van lekkere taarten en van het volledige diner tijdens familiefeesten. Om al deze klanten ook te laten meesmullen, is het van groot belang om het verschil te kennen tussen voedselintolerantie en voedselallergie.


>> Lees verder ...

Hoe kies je een taart?

Voor elke gelegenheid is er een gepaste taart. Van geboorte tot verjaardag, van communie tot huwelijk; een gepersonaliseerde taart maakt je feest uniek en compleet. Maar, hoe maak je de juiste keuze? Welk formaat, welke smaak, wat met allergieën, meerdere taarten of slechts één ‘pièce unique’? Enkele belangrijke punten om op voorhand te weten, zodat je feest wordt gesmaakt. ;-)


>> Lees verder ...

Op de koffie bij D’taarte

Schuif lekker mee aan tafel, want ik nodig je uit op de koffie bij D’taarte.

Laat ik me eerst even voorstellen; mijn naam is Daniela. Ik ben gepassioneerd door de kunst ‘arte’ van het ‘taartbakken. Het was dus niet zo moeilijk om een passende naam voor mijn zaak te verzinnen. D’taarte was geboren! 

>> Lees verder ...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren