Feesttaarten

Bij een onvergetelijke dag, hoort een onvergetelijke taart. Ik vind het heerlijk om deel uit te maken van momenten waar vrienden, familie samen genieten van een heerlijk dessert.

Samenstelling

De taarten zijn stuk voor stuk een origineel en vragen veel tijd, aandacht, geduld en vooral passie. Daarom is het moeilijk een vaste prijs te plakken op deze taarten, maar wij gaan uit van een basis vanaf 10 personen aan € 7,50 p.p. Dit is steeds afhankelijk van type taart en het seizoen (levende bloemen, fruit,…).

De basis van iedere taart bestaat uit biscuit of cake. Een biscuit is een luchtig beslag van eieren, bloem en suiker. Cake is een mix van boter, eieren, melk, suiker en bloem. Cake is veelal hartelijker en zwaarder.

Biscuit is beschikbaar in volgende smaken:

  • Vanilla
  • Chocolade
  • Noten (walnoot, hazelnoot en pistache)
  • Kokos

Cake maken wij in volgende smaken:

  • Vanille
  • Chocolade
  • Amandel
  • Red velvet

Door het gewicht is een cake basis enkel te vullen met crème au beurre en/of ganache (melk, puur of wit).

Ik maak een onderscheid tussen een basisvulling of luxe vullingen tegen meerprijs.

Basis

  • ‘Vanille Di crème‘ (eigen samengesteld luchtig vanille créme) met of zonder fruit/gelei.
  • Chocolademoussecrème: Volgens eigen recept met pure chocolade of melkchocolade.
  • Mokka
  • Crème van pistachepasta
  • Kokoscrème (naar wens aangevuld met frambozen)
  • Pralinécrème

Luxe vullingen, tegen meerprijs

    • Oreo
    • M&M’s
    • Nutella
De taart wordt overtrokken met een laagje botercrème of chocoladeganache en eventueel een dun laagje suikerpasta, naar wens. Tot slot wordt de taart versierd naar keuze met een foto, levende bloemen of andere versieringen.
  • Pistache biscuit: Gevuld met een crème van verse zelfgemaakte pistachepasta.
  • Kokos biscuit: Gevuld met crème van kokosroom. Kan aangevuld worden met verse frambozen.
  • Red velvet: Fluweelzachte cake met lichte cacaosmaak.
  • Praliné: Biscuit met hazelnoten gevuld met crème van heerlijke praliné pasta.

Minimaal vanaf 10 personen. Prijs op aanvraag

  • Zonder suikerpasta vanaf €5,50 per persoon
  • Met suikerpasta vanaf €6,00 per persoon
  • Kindertaarten in thema vanaf €6,00 per persoon

Minimaal vanaf 10 personen.

  • Vanaf €5,50 p.p.

Minimaal vanaf 10 personen.

  • Prijs vanaf €5,50 per persoon

Minimaal vanaf 10 personen.

  • Met suikerpasta, prijs vanaf €6,00 per persoon
  • Zonder suikerpasta, prijs vanaf €5,50 per persoon

Minimaal vanaf 20 personen.

De taarten zijn stuk voor stuk een origineel en vragen veel tijd, aandacht, geduld en vooral passie.
Daarom is het moeilijk een vaste prijs te plakken op deze taarten,
maar wij gaan uit van een basis vanaf 10 personen aan € 7,50 p.p.
Dit is steeds afhankelijk van type taart en het seizoen (levende bloemen, fruit,…).

Samenstellingen

  • Vanille biscuit
  • Chocoladebiscuit
  • Hazelnootbiscuit
Basis
  • Vanille Di crème‘ (eigen samengesteld luchtig vanille créme)  met of zonder fruit/gelei.
  • Chocolademoussecrème: Volgens eigen recept. Pure chocolade, melkchocolade.
  • Mokka
  • Crème van pistachepasta
  • Kokoscrème (naar wens aangevuld met verse frambozen)
  • Pralinécrème

Meerprijs vullingen (+€2,50 per laag)

  • Oreo
  • M&M’s
  • Nutella
  • Chocolade ganache (wit, melk of puur)
  • Swiss meringue botercrème
  • Callebaut rolfondant (vanille) naar wens en afhankelijk van het type taart.

Heeft u een speciale wens? Vraag ernaar!